Garrotxa.info Logo

Embardissada 2014

Logotip de l'embardissada 2014 del CEOEmbardissada del Club Excursionista Olot, Diumenge 6 Abril edició 2014.

L'embardissada és una caminada o marxa popular organtizada pel Centre Excursionista Olot (CEO) i que habitualment ens fa gaudir de recorreguts per la terra aspre i de mala petja de l'Alta Garrotxa.

Terreny abrupte i pedragós però ple d'encants, história, camins, valls inaccessibles i gorgues d'aigua cristal·lina. Aquesta edició de 2014 de l´embardissada la gent del CEO ens proposa una ruta un xic diferent, consistent en una incursió i volta a la comarca veïna del Ripollès que podrem anar a gaudir el pròxim 6 d'Abril de 2014.

Les fotos de l'embardissada 2014 a Garrotxa.info.

Una opinió personal sobre la feina que es fa a l'embardissada.

No volem continuar amb l'article de l'embardissada sense donar abans la nostra opinió sobre un comentari habitual que apareix en el precís instant que algú menciona el nom d'aquesta marxa. Alguns caminaries es lamenten del fet que a l'embardissada no ofereix un bon esmorzar i/o avituallaments, i malgrat això el preu de la inscripció és relativament car.

Deixeu-me donar la meva opinió personal al respecte. El Club Excursionista Olot elabora una feinada impagable al recuperar camins de l'Alta Garrotxa, arranjar-los, documentar-los i oferir un magnífic llibret amb l'história de tots els indrets que passa la marxa, les seves característiques anècdotes i informacions de tot tipus. Deixeu-me dir que em sento orgullós de poder col·laborar amb la inscripció a una mínima part d'aquesta tasca que elaboren sene cap ànim de lucre, gràcies gent del CEO i no defalliu.

Recorregut de l'embardissada 2014.

I un cop dit això, i com de ben segur ho sentireu un munt de vegades al comentar l'embardissada, ens duem el menjar, l'aigua i la ratafia de casa i anem al que importa, el recorregut i paisatges de l'embardissada 2014. Comencem amb una foto del punt més rellevant, Sant Antoni de Carmprodon, i tot seguit anirem pel recorregut.

Sant Antoni de Camprodon a l'l embardissada

Aquest any sortim de Sant Pau de Segúries entre 7 i 8 del matí, anem cap a Santa Maria de Bolós, per continuar fins a Sant Antoni (Vistes panoràmiques del Ripollès), Puig de Dot i acabar la ruta circular a Sant Pau de Segúries. Podem veure el recorregut en el díptic Embardissada 2014 del CEO (PDF).

 El recorregut de l'embardissada 2014 senyalat sobre Google Earth

Hem resseguit a ull el recorregut de l'embardissada sobre el Google Earth i compartim la imatge que ens ha resultat, disculpeu els errors, és només una interpretació del que nosaltres hem imaginat que serà la caminada en base al plànol que ha proveit la gent del CEO. Apa, a descarregar l'aplicatiu i donar un cop d'ull al detall. Clic a la foto per ampliar.

 

embardissada14

Cim de l'embardissada 2013

Fotos i vídeos de la passada edició de l´embardissada.

El 2013 també vam poder anar a embardissar-nos, en aquella ocasió ens vam permetre el luxe de fer-la corrent, així que aquí us deixem les 4 fotos i vídeos de la 2013 que de ben segur hauran sortit un xic moguts. 

Esperem que sigui un gran èxit i que tots poguem gaudir i patir l'embardissada durant molts anys. Ens fareu un favor si ens ajudeu a difondre a les xarxes socials aquetsa marxa tant des de la web dels organitzadors com des d'aquesta. Apa doncs, treurem la ratafia al cim, així que com sempre... si ens enganxeu us convidem!