Garrotxa.info Logo

La marxa dels llenyataires 2014 de Les Preses

La marxa dels llenyataires 2014 de Les Preses, ens enfilem a la Serra del Corb.

Els "llenyataires" de Les Preses sortirem de la piscina de Les Preses a les 8 del matí el proper Diumenge 25 de Maig de 2014 per anar a donar una volta per les fagedes de la Serra del Corb.

 

01-Marxa-llenyataires

Recorregut de la marxa dels Llenyataires 2014.

Sortirem de Les Preses (Piscina), camí del bous, Xenacs ,ermites del Sant Martí i Sant Miquel del Corb, el Masnou, veurem unes vistes panoràmiques al volcà racó i tornarem cap a la piscina de les Preses. 

Ruta de la marxa dels llenyataires 2014

A la web dels organitzadors "Els enfilats", podreu trobar la informacio ampliada (Tríptic en PDF) i veure les activitats que fan el grup dels enfilats de Les Preses . També consultar les darreres novetats o actualitzacions que afectin a lamarxa. L'adreça és la següent http://enfilatslespreses.blogspot.com.es/

 02-Marxa-llenyataires

Apa, anirem editant informació fins que s'acosti el dia de la marxa, on us demanarem si podeu compartir la convocatoria amb els vostres amics, ja sigui de paraula o per les xarxes socials i fer que entre tots la marxa sigui un èxit també d'assistencia. Gràcies per compartir les coses bones de la Garrotxa i les seves marxes populars.