Garrotxa.info Logo

Marxa de la feixina 2015 a Beuda

Marxa de la feixina 2014La Ruta de la Feixina és una caminada o marxa popular de la Garrotxa, que tot i no ser de caràcter competitiu també es pot fer corrents. És organitzada per l'ajuntament de Beuda, un petit poble amb encant de l´Alta Garrotxa punt de partida de nombroses excursions per la nostre "terra aspre i de mala petja".

És una de les primeres del calendari de marxes populars de la Garrotxa del 2015, i encara tenim al record l'edició del 2014 que ens va pujar fins al Castell de Falgars, cim situat a pocs metres de la Mare de Déu del Mont. Aquest 2015 ens toca caminar la XXII edició de la ruta de la feixina, que com sempre serà el tercer diumenge de mes, i per tant el 18 de  Gener 2015A les 7h del matí s´obriran les incripcions per donar la sortida a les 8h de la Plaça de la població de Beuda.

Les fotos de la Marxa de la Feixina 2015.

Compartim les fotos dels diferents paisatges que hem caminat uns 300 caminaires. Felicitats a la organització pel recorregut i l'èxit de participació.

La Ruta de la Feixina 2015 s'enfila a Sant Miquel de Coma de Roure.

Plaça Beuda, Rajolins, Can Ripoll, St. Miquel de Coma de Roure ( On tindrem esmorzar calent ) Sismogràf, Aspre, Can Roura, El Carles, Riera, Can Terrades, Guixeres i Plaça Beuda.

Ruta-Feixina-2015-recorregut

El temps estimat és de 5 hores i el preu de les inscripcions de 5 euros, els nens i nenes menors de 10 anys tenen inscripció gratüita. Recomanem consultar els detalls i les possibles modificacions del programa a la web de l´organitzador, que és l´ajuntament de Beuda, al seu telèfon 972 590534 o a la  plana web Beuda.cat

 Beuda marxa feixina

Església i campanar de Beuda, punt de partida de la marxa de la Feixina.

 feixina arbre

Per cert, ja sabeu que en aquest tipus de marxes populars es sol donar un bon esmorzar, nosaltres tenim per tradició portar una botella de Ratafia a la motxilla, per beure i per convidar a tothom qui ens saludi dalt el cim. Baixarem com coets.  Esport, vistes, fotos, menjar, amics i anís amb nous... Què més ens cal? 

Organitza l'ajuntament de Beuda, 972 59 05 34, aconsellem visitar la seva web www.beuda.cat per si hi han canvis de darrera hora en el planning de la sortida. Intentarem posar les fotos de la marxa 2015 peu d'aquest article. I una proposta per la organització: Indicar i tapar el punt de sortida i marcar-la per tal de que a les 8h es pugui tocar la campana, fer un "crit de guerra" o tirar un petard. Així els qui corren poden fer grup i es fa més divertit, també permet als qui caminen fer la xerrada mentre esperen la sortida i mirar la gent que hi ha a la marxa i trobar-hi coneguts.

Fotos de la marxa de la Feixina de l'any passat, edició 2014.

Marxa de la feixina 2014El recorregut de 14Km va sortir de Beuda i passar per Rocapastora, Castellet, Salve Regina, Carretera del Mont, Font de Rocapastora, esmorzar a Monestir de Sous, va fer cim a la Torre de Falgars i ja de baixada cap a Font de Falgars, Oratori de Sant Miquel, El Noguer de Segueró i arribada a la plaça de Beuda.

Aquí us deixem l'àlbum de fotos de la marxa de la feixina 2014. 

Gràcies per ajudar-nos a compartir aquesta i les altres marxes popular de la Garrotxa a les xarxes socials i/o amb els vostres amics i coneguts. Ens veiem a caminar a a la Feixina de Beuda 2015.  Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook? Gràcies.

 

 • tosca


  Bosc de Tosca
 • morrot


  Morrot
 • bianya


  Vall de Bianya
 • montagut


  Montgut
 • 24h


  24 Hores Muntanya
 • 3Onco


  Run4Càncer Olot
 • 2Beuda


  Marxa popular de Beuda
 • 1Nadalenca


  La marxa Nadalenca