Garrotxa.info Logo

Marxa Nadalenca a Olot 2015

La marxa "Nadalenca" d'Olot és una caminada, passejada o cursa popular que transcorre pel bell mig de la ciutat d'Olot, i que de ben segur ens ajudarà a cremar alguns dels torrons i excesos que cometrem aquest Nadal. No és una marxa popular tradicional, ja que el recorregut urbà i de poc quilometratge la fa "especial", de baixa intensitat o "light" i ideal per fer amb la família o amics. En total el proper Diumenge 11 de Gener de  2015 recorrerem 7,5 km, previa inscripció de 7 euros

Si busqueu grans caminades, boscos i paisatges per recordar, consulteu el calendari complet de marxes populars de la Garrotxa al calendari 2015.

Marxa-Nadalenca-Olot-2015

Us preguntareu com pot ser una caminada o marxa popular, una passejada i una cursa al mateix temps, doncs bé, la resposta és que es tracta d'un circuit urbà per diferents punts de la ciutat d'Olot, com el riu Fluvià, el Parc Nou, Sant Roc, el centre i el firal amb una xinxeta o pujada final al volcà Montsacopa o Sant Francesc, futur Parc dels Volcans?.

La marxa es pot fer corrents a tope i sense alè, trotant, caminant tranquil:lament o bé passejant i parant a conèixer la ciutat (on alguns fins i tot s'estalvien de pujar al volcà, es paren a fer la xocolata amb xurros o a veure els pessebres si la data de la caminada coincideix amb el període on aquests encara estan exposats, així com complementar-ho amb visites a museus (Museu dels volcans, museu dels Sants..).

També us preguntareu com pot ser anomenada Marxa Nadalenca si es celebra el dia 11 de Gener de 2015... A nosaltres no ens feu preguntes complicades. Els organitzadors ja ho justificaran. Tot i així, sospitem que part de la resposta vindrà de l'esperit i data de la primera edició d'aquesta marxa popular i la intenció de portar gent al centre en període nadalenc. En aquesta cinquena edició la data a 11 de Gener posa un xic més divertit el repte de portar gent a celebrar el Nadal caminant o corrents a Olot. Sort.

Marxa Nadalenca, 11 de Gener 2015 a les 10h.

Per ajudar en aquest repte, tenim cita el dia 11 de Gener de 2015 a les 10h del matí a la plaça Joaquim Vayreda (Just davant del Museu dels Sants o de la delegació de Correus) per a partircipar en aquesta cinquena edició, que suposa la obertura de les marxes populars de la Garrotxa 2015.

Un dels alicients de la marxa és la petició de la organització per tal que els corredors o caminaires es vesteixin o disfrassin voluntariament de temàtica nadalenca, ja sigui de figures del pessebre vinculades al Nadal o temes relacionats. En edicions anteriors hem vist multitud de pastorets, dimonis, estrelles de nadal, arbres, reis i fins i tot un gall d'indi que baixava del volcà Montsacopa a tota velocitat com si fugis del forn tot cridant i tirant carmels. Les millores disfresses es van endur premis, a excepció del damnificat pare Noel, que resulta que no és benvingut a la marxa popular. A l'acabar, un seguit d´actuacions per amenitzar la matinal i un joc de regals que es sortegen entre els participants.

Inscripcions a la marxa Nadalenca d'Olot 2015.

El temps limit per fer les inscripcions per internet o a les botigues d'esports associades és fins el 10 de Gener a les 20h. També es poden fer les inscripcions el mateix dia de la cursa amb el recàrrec de 2 euros. La inscripció a la marxa val uns 7 euros i es pot fer a través d´internet i targeta de crèdit. Amb la inscripció s'aporta 1 euro a donatiu a Càritas Garrotxa. Formulari d'inscripció.

Aquí teniu la plana web dels organitzadors on fer les Inscripcions a la Marxa Nadalenca d'Olot 2015, tot i que nosaltres l'acostumem a fer al mateix dia i lloc per alló de portar la contraria. Som-hi, per ser la primera caminda popular de l'any 2015 mereix ser caminada amb tota la calma del món i tirarem algunes fotos. Ens hi veiem?

Foto del Parc Nou

Foto del Parc Nou i enllaç al calendari de Marxes populars de la Garrotxa 2015. Gràcies per ajudar-nos a compartir.

 

 • tosca


  Bosc de Tosca
 • morrot


  Morrot
 • bianya


  Vall de Bianya
 • montagut


  Montgut
 • 24h


  24 Hores Muntanya
 • 3Onco


  Run4Càncer Olot
 • 2Beuda


  Marxa popular de Beuda
 • 1Nadalenca


  La marxa Nadalenca