Garrotxa.info Logo

Marxa Santjoanenca 2014

La marxa Sant Joanenca de 2014 s´enfila a Sant Valentí.

El proper divendres 18 d'Abril de 2014 es celebrarà la novena edició de la marxa Santjoanenca. La sortida es donarà a les 7h 30m del matí de les instal·lacions del Club Poliesportiu SantJoanenc i es podran fer les inscripcions a partir de les 7h. El preu de la inscripció a la marxa és de 6 euros.

Sant Joanenca 2014

Recorregut de la SantJoanenca 2014.

Els 20 km portaran als excursionistes a vorejar el volcà d'Aiguanegra, enfilar-nos a Sant Valentí, entrar a l'Hostalnou de Bianya per posteriorment tornar per la ruta del bicicarril direcció a Llocalou, on la ruta deriva cap a la ruta turística de les tres colades de Sant Joan Les Fonts. 

 Marxa de Sant Joan 2014

Organitza el CP SAntJoanenc, així que aconsellem contactar amb ells o a la seva web per si hi han canvis de darrera hora en el planning de la sortida. Gràcies per ajudar-nos a difondre la marxa a les xarxes socials, per email o fent corre la veu, així com per afegir el vostre comentari a peu d'article. A veure si entre tots aconseguim ser força gent a les caminades i marxes populars de la Garrotxa i que siguin tot un èxit. Per cert, aquí en teniu el calendari per aquest 2014.